Balustrade-Inox » 2019 » Ianuarie » 1 » Balustrade inox exterior
11:58 PM
Balustrade inox exterior
Balustrade Inox Pret

Balustrade Exterioare din Inox

Balustradele sunt elementul cheie al scărilor, deoarece ele realizează funcţia de suport la urcare şi coborîre, oferind şi un plus de design. În funcţie de locaţie, structură şi buget balustradele pot fi de la cele mai simple la cele mai complexe.

Rolul principal al balustradei de exterior este cel de barieră protectoare, avînd rolul de a împiedica căderea, oferind un punct de sprijin. Ea poate fi amplasată la un balcon, o fereastră lungă, terasă cu grădină, piscină sau la scări.

Balcoanele din inox conferă un stil aparte locuinţei dumnevoastră, întreţinerea lor este foarte uşoară, iar durata de folosinţă este maximă datorită materialelor de calitate. Deşi principalul rol este cel funcţional, prin realizarea unui model de balustradă de exterior reuşit, acesta vă poate schimba total aspectul casei. Este foarte important ca modelul ales, să se regăsească în liniile, motivele şi stilul arhitectural al casei.


Destinaţie: instituţii publice, bănci, restaurante, hoteluri, săli de joc, piscine, case particulare, centre comerciale, etc.
Avantajele inoxului:

Reciclabil: Inoxul este un material igienic, netoxic şi 100 % reciclabil.

Rezistent la coroziune: Inoxul este rezistent în atmosferă şi în apă, precum şi în prezenţa majorităţii acizilor, soluţiilor alcaline şi a mediilor încărcate cu clor.

Igienic. Experienţele din practică arată că utilizarea materialelor de înaltă calitate ce împiedică murdărirea contribuie la o întreţinere mai uşoară a spaţiilor sanitare cu trafic ridicat. Punctele de spălare şi accesoriile creează o atmosferă igienică. Datorită caracteristicilor bune de curăţare şi igienice inoxul oferă o dotare sigură şi curaţă în spaţiile publice.

Durabil: Un mare avantaj al inoxului îl constituie rezistenţa sa în timp fără să-şi modifice aspectul, nefiind necesară revopsirea (ca în cazul altor materiale).
Termenele noastre de execuție sunt foarte scurte, preturile sunt cele mai mici la ora actuala in Bucuresti si Ilfov, urmărind astfel să devenim sprijinul clienților noștri prin servicii de calitate, oferite cu mult profesionalism și promptitudine.

Mai jos puteti viziona fotografii cu unele modele de balustrade de exterior:
Modele Balustrade Inox Scari Exterioare

 

Vizualizări: 1527 | Adăugat de: danezu | Tag-uri: balustrada ieftina, balustrade exterior, balustrade inox exterior, balustrade bucuresti, balustrade ieftine | Rating: 3.5/2
Total comentarii : 1
1 Florian Iancu  
0
Buna ziua, sunt interesat de o oferta de pret pentru 2 balustrade de 350 cm fiecare pentru o terasa la casa..
Astept
Multumesc
Florian

Prenume *:
Email *:
Cod *: