Balustrade-Inox » 2019 » Ianuarie » 1 » Balustrade Inox cu Prindere Laterala
11:55 PM
Balustrade Inox cu Prindere Laterala
Reduceri Balustrade Inox

Balustrade Inox cu Prindere pe Lateralul Treptei

Marele avantaj pe care il aduce o balustrada cu prindere pe lateral este acela ca atunci cand golul scarii nu permite montarea pe treapta datorita spatiului stramt de acces, se poate monta pe lateral, nemodificand asfel golul scarii.

Executam balustrade din inox cu prindere laterala la preturi incepand cu 30 euro/ml, fiind incluse transportul si montajul lucrarii in locatia dvs.
Pentru o balustrada clasica cu mana curenta d=40 mm, montant d=40 mm, 3 bare de protectie d=14 mm. Pretul este de 65 Euro/ml.
Montaj si transport inclus. Pentru lucrari mai mici de 10 ml pretul este de 70 Euro/ml.

Profitati de oferta noastra de balustrade din inox cu prindere laterala, beneficiati de o lucrare de calitate si o colaborare de succes cu echipa noastra: seriozitatea si promptitudinea va sunt garantate.

La cerere executam orice tip de balustrade din inox. Executam balustrade din inox cu prindere laterala atat modele proprii cat si orice model solicitat de client.

Pentru preluare comenzi sunati cu incredere la telefon 0765383501

Vizualizări: 1852 | Adăugat de: danezu | Tag-uri: balustrade inox ilfov, Balustrade inox cu prindere pe trea, balustrade inox, balustrade | Rating: 4.5/2
Total comentarii : 4
3 Luminita  
0
Pentru balustrada inox-lemn, model frunze, prindere laterala, 7 ml. Cam ce pret ar fi?

4 danezu  
0
Pe site inca nu am adaugat balustrade cu model frunze, stiu despre ce este vorba, daca ne trimiteti o imagine insotita de datele dvs. de contact pe adresa noastra de email va putem face un pret.

2 Aurel Bercea  
0
Buna ziua ,
Va rugam oferta ptr balustrada de inox cu prindere laterala ,3 fire lungime scari la 6 nivele cca. 45 ml.
oferta este ptr hotel Salis Turda
Răspuns: Daca ne puteti trimite un email cu cererea dvs. va putem da un replay cu o oferta personalizata.

1 florin  
0
Locuim pe b-dul Unirii, la fantani si dorim o balustrada de inox ca aceasta, la intrare in bloc. balustrada are pana in 2 m. Ne puteti servi?

tel. 0742510625

Prenume *:
Email *:
Cod *: